Kærlighedsfilm – de bedste af slagsen

Bedste kærlighedsfilm

Se her listen over de 10 bedste kærlighedsfilm i følge IMDbs rating.
Det er ren nostalgi, og det er nogle klassikere, man kan få lyst til at se igen og igen.

1. Borte med blæsten (1939)
Kærlighedsfilm

Den amerikanske klassiker, hvor en manipulerende kvinde og en skælmsk mand indleder en turbulent kærlighedsaffære i det sydlige USA under borgerkrigen og genopbygning.
Vel nok den største klassiker nogensinde inden for kærlighedsfilm.

2. Good Will Hunting (1997)

Den hvor Will Hunting, en pedel på MIT, har et kæmpetalent for matematik, men har brug for hjælp fra en psykolog til at finde retning i sit liv.

3. Slumdog Millionaire (2008)
En teenager fra Mumbai i Indien, der voksede op i slummen, bliver deltager på den indiske version af “Hvem vil være millionær?” Han bliver anholdt under mistanke for snyd, og under afhøringen forklarer begivenhederne fra hans liv, hvorfor han kender svarene.

4. Avatar (2009)
En skadet og forkrøblet tidligere marinesoldat bliver sendt til månen Pandora på en unik mission og bliver splittet mellem at følge ordrer fra kommanderende og beskytte den verden, han mener er hans hjem.

5. The Notebook (2004)
En fattig og lidenskabelig ung mand forelsker sig i en rig ung kvinde og giver hende en følelse af frihed. De bliver hurtigt adskilt af deres sociale forskelle.

6. Walk the line (2005)
En fortælling om musiklegenden Johnny Cash’s liv, fra hans tidlige dage på en bomuldsgård i Arkansas til hans vej til berømmelse med Sun Records i Memphis, hvor han indspillede sammen med Elvis Presley, Jerry Lee Lewis og Carl Perkins.

7. Benjamin Buttons forunderlige liv (2008)
Fortæller historien om Benjamin Button, en mand, der aldres baglæns med bizarre konsekvenser.

8. Finding neverland (2004)
Historien om JM Barrie venskab med en familie, der inspirerede ham til at skabe Peter Pan

9. Love Actually (2003)
Følger livet af otte meget forskellige par og deres kærlighedsliv i forskellige relaterede fortællinger i løbet af en hektisk måned før jul i London, England.

10. Stardust (2007)
I en landsby på grænsen til et magisk land, giver en ung mand et løfte til sin elskede, at han vil hente en falden stjerne ved at vove sig ind i den magiske verden.

God fornøjelse!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Kærlighedsfilm - de bedste af slagsen, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Skriv et svar